erp integratie

Jeeves Information Systems AB

Forterro Jeeves: de bouwers van Jeeves ERP

ERP software powered by JIS Nederland

Over de bouwers van Jeeves ERP

Het Zweedse bedrijf Forterro Jeeves AB is gebouwd rond het idee dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Vanaf 1992 bedachten de oprichters een geniale architectuur die het mogelijk maakt om eenvoudig aanpassingen te doen in de software voor een maximale ondersteuning van de gebruiker. Terwijl upgrades kunnen worden uitgevoerd met behoud van de klant specifieke aanpassingen. In de afgelopen 25 jaar heeft Jeeves diepgaande functionaliteit toegevoegd aan de ERP-softwareoplossing. Er is in de tijd een actieve community van partners en klanten opgebouwd in de midden-markt.

Noot: in 2024 zal de naam Jeeves Information Systems worden omgezet in Forterro Jeeves

JIS Nederland BV is Jeeves partner sinds 1999 en verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Daarnaast ondersteund JIS Nederland ook implementaties van Zweedse bedrijven in Nederland, België en Duitsland.

Jeeves ERP implementaties

Er zijn wereldwijd meer dan 4.000 Jeeves ERP implementaties verspreid over de hele wereld. Klanten zijn actief op verschillende verticale markten, waaronder groothandel, machines, projectmatige productie en metaalindustrie, om er maar een paar te noemen.

Verspreid over vestigingen in Zweden en India zijn meer dan 240 medewerkers in dienst van Jeeves.

Eigendom

Forterro Jeeves maakt deel uit van de Forterro- groep, een federatie van Europese softwarebedrijven met een gezamenlijke focus op het leveren van ERP aan industriële MKB-bedrijven over de hele wereld. Alle bedrijven van Forterro “spreken ERP” en delen middelen en ideeën om samen beter en sterker te worden.

Forterro wordt sinds 1 maart 2022 ondersteund door Partners Group Holding AG , een Zwitserse investeringsmaatschappij die wereldwijd opereert en zich onder andere op technologie en innovatie richt. Partners Group is een van ’s werelds meest gerenommeerde bedrijven op de particuliere markt, met meer dan € 150 miljard in beheer.

Jeeves Information Systems

Branche oplossingen

Jeeves ERP richt zich op groeiende bedrijven met een multi company omgeving, eventueel met vestigingen in het buitenland. Bedrijven kunnen onderling met elkaar worden verbonden (intercompany), hierdoor kan bijvoorbeeld het productiebedrijf volledig worden geïntegreerd met verkoopkantoren.

Met Jeeves ERP worden onder andere oplossingen geboden voor: discrete productie, machine productie (projecten) en handelsbedrijven.

Contact ons om te horen of wij voor u de juiste software oplossing hebben:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeeves ERP Nieuws

Vacature technisch consultant

Ben jij handig in het programmeren en zoek je niet een echte functie als programmeur, maar een functie met iets meer dynamiek en klantcontact?
Dan hebben we voor jou een interessante functie.

Meer lezen