erp integratie

Intercompany integratie

Intercompany integratie

ERP software powered by JIS Nederland

SAP Business One ondersteunt intercompany voor zowel interne in- en verkoop als bedrijfstransacties in verschillende valuta’s en tussen meerdere bedrijven.

Veel organisaties moeten middelen en informatie uitwisselen tussen fysieke en virtuele locaties. Dankzij SAP Business One is het mogelijk om meerdere bedrijven binnen dezelfde installatie te integreren, of zelfs op dezelfde server. Daardoor ontstaat vaak de nood om gegevens in meer dan één bedrijfsdatabase te delen en over verschillende bedrijven heen te communiceren in één makkelijk te begrijpen rapport. Dat is mogelijk dankzij de SAP Business One-oplossing voor intercompany.

Met intercompany kunnen ondernemingen die SAP Business One gebruiken interne transacties beheren voor meerdere bedrijven. Alle bijbehorende transacties van meerdere bedrijven worden automatisch gekopieerd. Door het kopieerproces van dergelijke transacties te automatiseren, wordt de werklast bij de eindgebruiker danig verlaagd. Ook de nood aan handmatige invoer van gegevens om interne in- en verkoop te onderhouden, neemt sterk af.

Diensten

intercompany

Belangrijkste functies

  • Wereldwijd beschikbare masterdata maken het mogelijk om artikels, zakenpartners, prijzen en veel meer te delen over meerdere bedrijfsdatabases.
  • Wereldwijd gedefinieerde kredietlimieten kunnen ook worden toegepast bij een zakenpartner om ervoor te zorgen dat al uw bedrijfsprocessen strikt worden gecontroleerd – zelfs al worden ze gedeeld onder meerdere ondernemingen.
  • Intercompany maakt het mogelijk om inkoop– en verkoop processen uit te voeren tussen bedrijfsdatabases en zorgen voor een gecentraliseerde betaling van de leveranciers vanuit het hoofdkantoor.
  • Geconsolideerde rapporten voor financiën, verkoop, voorraden en zelfs ad-hoc-rapportage over meerdere bedrijven heen bieden regelmatige en duidelijke inzichten in de algemene business.
  • De integratie functie voor meerdere valuta en locaties stelt internationale ondernemingen in staat om overschrijvingen te boeken en te rapporteren in de juiste munteenheden.

SAP Business One Nieuws