erp integratie

Relatiebeheer

Relatiebeheer

ERP software powered by JIS Nederland

Met CRM beheert u makkelijk alle gegevens van uw klanten en leveranciers. SAP Business One omvat standaard volledige CRM functionaliteit. Daardoor heeft u een volledig overzicht van klantenwerving, -binding en -behoud, alsook de winstgevendheid van elke klant voor uw bedrijf. Nauw geïntegreerde functies voor marketing, verkoop en service bieden bovendien uitgebreide inzichten in de volledige  klantlevenscyclus.

Beheer van verkoop opportunities

Met de beheerfuncties van SAP Business One CRM registreert u de volledige klantlevenscyclus: van het vaststellen, vinden en kwalificeren van leads en het voorstellen en sluiten van deals tot after-salesservice en support. Via de integrale CRM- functies kunt u details voor verkoopkansen invoeren (zoals de bron, de omvang van de deal, de afsluitdatum, concurrenten en activiteiten).

Rapportages

Rapporten zijn een essentieel onderdeel van de CRM-functionaliteit. U kunt er leads mee analyseren op basis van bron, rayon, branche, klant en artikel. Aan de hand van deze rapporten kunt u bovendien prognoses maken en de verwachte omzet bekijken voor verschillende periodes (bijvoorbeeld per maand of kwartaal). Met de SAP Business One Hana versie kunt u bovendien volledige analyse doen op uw verkoop KPIs.

Rapportages zijn een onlosmakelijk onderdeel geworden van de huidige functionaliteit en geven gebruikers adequate informatie over herkomst van leads, regio´s, branche, soort klant, geschikte productgroep(en) etcetera. Met deze rapportages is het mogelijk om sales forecasts snel inzichtelijk te hebben op basis van tijd, bron, tijdsduur of opbrengst.

Door middel van de uitbreiding CRM voor Outlook is het mogelijk om vanuit MS Outlook wijzigingen en updates uit te voeren van belangrijke SAP Business One CRM taken. SAP Business One raakt zodoende snel en makkelijk geïntegreerd binnen de organisatie.

Diensten

CRM voor buitendienst

SAP Business One levert standaard de zogenaamde web-user mee, waardoor mensen in de buitendienst eenvoudig via een webbrowser toegang hebben met bijvoorbeeld een tablet of notebook vanaf locatie.

CRM maakt onlosmakelijk onderdeel uit van de SAP Business One ERP oplossing en is daardoor volledig geïntegreerd in het gebruik van de software. Klik hier voor meer informatie.

SAP Business One Nieuws