erp integratie

Integratie met MS Office

Integratie met MS Office

ERP software powered by JIS Nederland

Microsoft Outlook Integratie is een add-on voor SAP Business One waarmee u gegevens kunt uitwisselen tussen SAP Business One en Microsoft Outlook. Op die manier zijn u en uw collega’s altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot de accounts en kan er proactief worden ingespeeld op kansen die zich in de markt voordoen.

E-mail integratie

Dankzij de interface met Microsoft Outlook kunnen gebruikers de navolgende gegevenstypen synchroniseren:

  • E-mails uit Microsoft Outlook opslaan als een activiteit in SAP Business One;
  • De oorspronkelijke tekst en bijlagen van een e-mail opslaan als bijlage bij een activiteit in SAP Business One (met behulp van eenvoudige sleepfuncties)
  • Een vervolg of herinnering instellen voor een bepaalde activititeit.

Met deze functie kunt u automatische synchronisatieruns plannen en gegevensconflicten tussen de beide systemen oplossen. Verder kunt u snapshots van SAP Business One-informatie creëren en aan contactpersonen in Microsoft Outlook koppelen.

Offertes

U kunt vanuit SAP Business One offertes importeren in Microsoft Outlook. Vervolgens kunt u deze weergeven, bewerken en als e-mailbericht verzenden. Dankzij de integratie is het mogelijk om nieuwe offertes in Microsoft Outlook te creëren en daarna in SAP Business One op te slaan.

Integratie van e-mail

Met de add-on Microsoft Outlook Integration kunt u het volgende doen:

  • Een e-mailbericht uit Microsoft Outlook als een SAP Business One-activiteit opslaan
  • De oorspronkelijke e-mailtekst en de oorspronkelijke bestandsbijlagen opslaan als een bijlage van een activiteit in SAP Business One
  • Een aantal opties instellen voor activiteiten die moeten worden opgevolgd of waaraan u wilt worden herinnerd

Diensten

Koppeling met Microsoft Word en Microsoft Excel

Met Microsoft Outlook-integratie kunnen gebruikers een Microsoft Word-document opslaan als activiteit in SAP Business One. Die functie bestaat ook voor Microsoft Excel. Ook werkmappen kunnen als activiteiten bij een zakenpartner of contactpersoon worden opgeslagen in SAP Business One.

SAP Business One Nieuws